U wilt zelf een kattenren maken?

Natuurlijk kan u zelf een kattenren maken. Bij Boudry is dat zelfs heel eenvoudig. Het ontwerpen gebeurt in samenspraak, wij maken vervolgens het volledige frame op maat in ons atelier en nadien moet u dat enkel nog in elkaar vijzen aan de hand van een bijgevoegde montageschets.

Zelf plaatsen of de full service?

Laat u ons uw konijnen, chinchilla, fretten of kattenren op maat maken en vertrouwt u ook de plaatsing aan ons toe? Of fabriceren wij wel die maatwerk dierenren voor u opdat u ze nadien zelf kan monteren? De keuze is aan u, want beide opties zijn mogelijk.

Van brainstorm tot zelfmontage

Zelf een kattenren maken met een Boudry zelfbouwpakket verloopt zo:

 • gratis plaatsbezoek en kennismakend gesprek na akkoord op richtprijzen
 • uitwerken van een dierenren schets of bespreking van uw eigen ontwerp
 • het aluminium dierenren frame wordt op maat gelast in ons eigen atelier
 • zelf afhalen in Evergem (bij Gent) of thuislevering op een adres naar keuze
 • korte uitleg met montage instructies (persoonlijk, telefonisch of via Skype)
 • daarna kan u aan de slag en in een mum van tijd uw kattenren monteren
 • Stuurt u ons aub foto’s van uw huisdiertjes in hun nieuwe speelparadijs?

Zelf een kattenren plaatsen? Super simpel!

Ook minder handige Harry’s kunnen met de Boudry zelfbouwpakketten zelf een kattenren maken. U heeft zelfs helemaal geen professionele tools of bergen ervaring nodig, want de montage van onze op maat gemaakte kattenrennen is verrassend eenvoudig.

De aluminium profielen worden vooraf in ons atelier gemarkeerd. U hoeft enkel nog de profielen aan elkaar te vijzen door dezelfde letters aan elkaar te verbinden met de nummering in oplopende volgorde. En ja hoor, die vijzen zijn uiteraard ook meegeleverd. U hoeft dus geen materialen te gaan kopen, want u heeft enkel een schroevendraaier en een waterpas nodig!

Waarop u best let tijdens de montage? Dat lichten we u nog even toe bij de afhaling of thuislevering van uw zelfbouw kattenren. Of bekijkt u liever eerst onze super eenvoudige handleiding of verduidelijkende video tutorials? Heeft u toch nog vragen tijdens de installatie, dan mag u ons uiteraard altijd even contacteren voor een extra woordje uitleg via telefoon of Skype.

Kattenrennen, konijnenrennen, volières,…

In oorsprong is Boudry eigenlijk een gespecialiseerde volièrebouwer, maar onze gelaste aluminium profielen zijn evenzeer geschikt om andere dierenrennen te maken zoals kippenrennen, konijnenrennen, cavia rennen, chinchilla rennen, fretten rennen enz… De afwerking van de frames kan namelijk helemaal op maat, aan het bijtgedrag en de noden van het diertje in kwestie worden aangepast.

 • dikke of dunnen metaaldraad, kippengaas of muggengaas met kleine of grote mazen
 • gelaste aluminium profielen in verschillende afmetingen en diverse RAL kleuren
 • panelen in verschillende materialen en kleuren en beplating met of zonder isolatie
 • opties: optrekluiken, deurtjes, neerklapbare panelen, geïntegreerde camera’s, enz…

Voor welke prijs u al zelf een kattenren kan bouwen?

Bij Boudry hanteren we altijd eerlijke en verrassend zachte prijzen. Voor zelfbouw rennen zonder plaatsing, liggen die zelfs nog lager. Hoeveel precies? Dat hangt vooral van het ontwerp en de opties af, dus vertel ons aub eerst wat over uw plannen zodat we u een maatwerk prijsofferte voor uw maatwerk dierenrennen kunnen bezorgen.

VRAAG EEN OFFERTE